Trust the Dj Drive-in show
Geen feest te gek!

Feest DJ Rick

Dj Rick is natuurlijk ook zonder Drive in show te boeken en maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest! Vraag vrijblijvend een offerte aan via de   contact pagina.    

Over mij

Mijn naam is Rick Beltman. Momenteel ben ik werkzaam op de boerderij, maar mijn grootste hobby is toch de muziek en het draaien op feesten en partijen.

Als klein jongetje was ik al geïnteresseerd in de LP's van mijn opa. Hij speelde deze altijd af in zijn muziekschuur. Ik ben begonnen met mijn eigen mengpaneel, klein en oud, een microfoon en een radio. Mijn interesse in de techniek van het licht en geluid werd steeds groter. De apparatuur die ik gebruikte werd vernieuwd en zo ben ik begonnen met draaien. Eerst alleen bij vrienden en familie en als huis-DJ op de feestjes bij Dansstudio X-dance. Ook heb ik een tijdje een eigen programma gehad bij RTV Borne. Hierdoor werd ik ook gevraagd door anderen en zo is het balletje aan het rollen gegaan. Inmiddels beschik ik over mijn eigen licht en geluidsapparatuur. 

Door veel met licht en geluid techniek mee te kijken heb ik geleerd om de beste geluidskwaliteit in een zaal te bereiken. Sinds 2013 ben ik te boeken en genieten mensen volop van de muziek van Trust the Dj. De apparatuur is door de jaren heen steeds verbeterd en uitgebreid. Dit zorgt nu voor een betrouwbaar systeem voor een super feest!